péntek, 28 szeptember 2018 11:16

Vándor

Értékelés:
(2 szavazat)

Közepes termetű, Puli, ivartalanított kan.

Kóbor kutyaként került menhelyünkre. Az elején kicsit távolság tartó volt, de most már könnyen barátkozik. Könnyen tanul, szépen sétál pórázon. Sok sétával akár lakában is jól érezné magát, de kertes háznál is remekül el lenne. Macskákkal és más kutyákkal való viszonya még nem ismert.

Születési idő: 2016-05

Utoljára frissítve: szerda, 10 október 2018 08:15
Tovább a kategóriában: « Szentes Foltos 2 »

2 hozzászólás

  • Hozzászólás hivatkozás Menhely hétfő, 08 október 2018 10:24 Írta: Menhely

    Kedves Petra!
    Vándornak nagy valószínűséggel sikerült gazdát találni, de várjuk sok szertettel biztos talál olyan kutyát amelyik megfelel önnek.

  • Hozzászólás hivatkozás Petőváry Petra csütörtök, 04 október 2018 12:47 Írta: Petőváry Petra

    2018.Okt-7-én,vasárnap szeretnénk ellátogatni a menhelyre,kertes házba költözünk,és szeretnénk egy kiskutyust.Képről ítélve ő is az esélyes választottak között van!Kisgyermek korom óta mindig volt kutyusunk,mindegyik kutyus menhelyről származott.Sajnos tavaly daganatos betegség és végelgyengülés miatt elpusztult a 14 éves kutyusunk.2 nagyobb gyermek mellé szeretnénk újra családtagként kutyust,kisebbik fiam 8 éves!Semmilyen kikötésünk nincs a leendő választott kutyussal kapcsolatban,mert mindegyik külön egyéniség,mindegyik kutyussal meg lehet találni a közöst.Humorból megfogalmazva mégis egy lenne,hogy ne egyen meg vacsorára.Úgy látom hogy Vándor nem a vacsira megeszlek egyéniség!Vasárnap őt is szeretnénk megnézni!

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.