2017. február 19., vasárnap 15:26

Ifjú Állatvédők Tábora 2017-ben

Ismét eltelt egy év és izgatottan tesszük közzé, hogy a 2017-es évben is megszervezzük a már hagyományos Ifjú Állatvédők Táborát!

A nagykanizsai „Élettér” Állat-és Természetvédő Egyesület szervezésében 2017-ben is megrendezésre kerül az országos Ifjú Állatvédők Tábora, ahova idén is a 10 év feletti állatbarát fiatalokat invitáljuk.

A tábor időpontja: 2017. július 08-15.

Programok:

  • Aktív részvétel a nagykanizsai állatotthon életében,
  • foglalkozás a kiválasztott, menhelyen élő kutyával,
  • ismeretterjesztő előadások,
  • állat-, természet- és környezetvédelmi foglalkozások,
  • sport- és szellemi vetélkedők játékos formában,
  • kézműves foglalkozások, táncház,
  • jó hangulatú túrák.

2016. máj. 18., szerda 07:44

Ifjú Állatvédők Tábora 2016

Reméljük, most sokan örültök, mert mi nagyon boldogok vagyunk, hogy ezt a felhívást megoszthatjuk veletek:Bízunk benne, hogy már alig vártátok ezt a felhívást, ezért is közöljük nagy örömmel, hogy a sok éves hagyományt követve 2014. évben is lesz Állatvédő Tábor, melyre várjuk régi táborozóink jelentkezését, de nagyon várjuk az új, állatszerető gyerekek jelentkezését is.


2013. július 22., hétfő 20:08

Állatvédő tábor Nagykanizsán

Ismét eltelt egy év, megint vége lett az állatvédő tábornak.


2012. augusztus 11., szombat 18:11

Táboroztunk

10 évvel ezelőtt rendeztük meg az első állatvédő kutyás táborunkat. 
Azóta sokan, sok helyről érkeztek hozzánk. Volt aki csak egyszer, de sokan voltak, akik többször is, akár minden évben, mindkét turnusban itt voltak.„Vége már a nyárnak, hűvös szelek járnak...”
Szerencsére itt azért még nem tartunk, de tény, hogy rohamosan közeledik az ősz.
Most egyenlőre még csak az állatvédő tábornak lett vége.Bízunk benne, hogy már alig vártátok ezt a felhívást, ezért is közöljük nagy örömmel, hogy a sok éves hagyományt követve 2011. évben is lesz Állatvédő Tábor, melyre várjuk régi táborozóink jelentkezését, de nagyon várjuk az új, állatszerető gyerekek jelentkezését is.


2010. június 07., hétfő 18:01

Állatvédő Tábor Nagykanizsán!

Mint már évek óta mindig, idén is lesz Állatvédő Kutyás Tábor Nagykanizsán.Sajnos, megint elmúlóban van a nyár. Az Állatvédő Tábornak már a második turnusa is csak emlék, hát még az első. Olyan régen volt.

1. oldal / 2