hétfő, 07 június 2010 18:01

Állatvédő Tábor Nagykanizsán!

Értékelés:
(0 szavazat)

Mint már évek óta mindig, idén is lesz Állatvédő Kutyás Tábor Nagykanizsán.

 

Remélem minél többen olvassátok, aki esetleg nem, annak mondjátok el, hogy idén nyáron is szeretettel várunk minden 10-18 év körüli kutyabarát fiatalt ide Nagykanizsára, a állatvédők táborába.
Július 10-től 17-ig, és július 24-tól 31-ig fog tartani az idei két turnus.
Jelentkezni lehet a 06 30/3787057-es, és a 06 30/4001368-as telefonszámokon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címeken.
Akinek kérdése van, az nyugodtan tegye fel, örömmel válaszolunk.

Az idén is, hasonlóan az előző évekhez, sátrakban fogtok lakni a nagykanizsai Nyírfás Camping- ben. Mint az ilyen helyeken mindig, itt is biztosítva van a kulturált tisztálkodási lehetőség, megtoldva még egy kis medencével, amiben ugyan hideg a víz, de a nagy melegben ez direkt jól esik, és különben is gyorsan felmelegszik a napon.
A naponta négy étkezésből kettő, az ebéd és a vacsora meleg étel, amit Zsuzsa néni frissen főz nektek. Minden nap, a reggeli után, busszal megyünk az állatmenhelyre, ahol már várnak benneteket a kiválasztott kutyák, akikkel azután egészen délutánig sétálunk, játszunk, tanulunk. 
Délutánonként a camping-ben lesznek szórakoztató programok, játékok, vetélkedők. Remélem mindenki talál majd kedvére valót.
Az egészségetekre egy kedves doktornő, az épségetekre pedig önkéntes és lelkes kísérők, szakképzett pedagógusok fognak vigyázni.
Az előző évek táboraiban készült képek talán segítenek a döntésben, és ha úgy gondoljátok hogy szívesen jönnétek, hívjatok, írjatok bátran.
A régi táborosokat nem kell különösebben agitálni, hiszen őket vissza várják az évek óta megszeretett kutyáik, az itt szerzett barátaik, a szép élményeik, és persze mi is, mert már nekünk is nagyon hiányoztok. ( Remélem mi is nektek! )
Gyertek, ha lehetőségetek van rá!
A régiek ezért, az újak pedig azért, hogy azután ők is régiek lehessenek.
Reméljük, idén sem fogtok csalódni, és jól érzitek majd magatokat nálunk.

Megjelent: 3978 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 27 október 2013 11:13

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.