vasárnap, 30 május 2010 18:03

Ismét Állatvédő Kutyás Tábor volt Nagykanizsán!

Értékelés:
(2 szavazat)

Sajnos, megint elmúlóban van a nyár. Az Állatvédő Tábornak már a második turnusa is csak emlék, hát még az első. Olyan régen volt.

 

Gondolom, sokan vártátok már, hogy az akkor, ott készült képek felkerüljenek végre a honlapra. 
Most, amikor nézegetitek őket, emlékeitekben újra ott jártok, újra átélitek egy kicsit az elmúlt perceket, órákat. Szinte látjátok egymást.
Barátkozzatok kicsit tovább az ott megismert új barátokkal, és a régiekkel is, így a képeken keresztül. Írjatok, üzenjetek egymásnak, tartsátok a kapcsolatot, amikor pedig az időtök engedi, gyertek el a menhelyre, és újra sétáltassátok meg a kutyátokat. 
Ha közben örökbe fogadták volna őt, akkor örüljetek a szerencséjének, és gondoljatok arra, hogy kicsit nektek is köszönhetően, jól nevelt, okos kutya vált belőle, és ezért valaki őt választotta ki magának. Itt pedig sajnos van bőven másik, aki örül majd nektek.

Lehet szervezkedni is. Ha többen egyszerre, egy előre megbeszélt időben jöttök, akkor újra találkozhattok. A napokban jó páran voltak itt, és nem is csak Nagykanizsáról, hanem Budapestről, Zalaegerszegről, Sormásról, stb.

Jövőre pedig gyertek el újra, majd megint sétálunk, játszunk, és vetélkedünk egy jó nagyot. Nem is csak egyet, hanem sokat. 
Addig is sokat gondolunk rátok, és mindenkit visszavárunk!

Megjelent: 3916 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 27 október 2013 11:14

Képgaléria

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.