kedd, 15 augusztus 2006 18:14

Véget ért a kutyás tábor. 2006

Értékelés:
(1 szavazat)

Aki itt volt tudja, aki nem, annak pedig elmondhatjuk, hogy az idei tábor mindkét turnusa jól sikerült, bánhatja aki nem volt itt.

 

Az évek óta visszajárók örömmel üdvözölték egymást. A sok régi gyerek mellett újak is voltak, de rövid idő múlva már ők is otthonosan mozogtak a többiek között. Páran bánatosan nyugtázták, hogy a tavaly választott kedvencüket időközben örökbe fogadták. Persze néhány gondolat után már örültek ennek, hiszen a kutya számára a (jó) gazda a legszükségesebb dolog a világon.
Ennek szellemében telt el a hét. Mindenki a kiválasztott kutyájának próbált jó gazdája lenni egy héten keresztül. Gondoskodtak róluk,szerették, tanították őket. Hét végére nagyon összekovácsolódtak. Megismerték megszerették egymást. A kutyák szótfogadtak kis gazdáiknak, a gyerekek pedig megtanulták: jó szóval, dícsérettel, jutalom falattal, és persze következetes munkával eredményt érhetnek el. 
A sok kirándulás mellett pihenésre, és játékra is maradt bőven idő.
A nagy melegben jó volt a camping medencéjében fürödni, az árnyékban teniszezni, focizni, csocsózni, stb. 
Nagy siker volt a rendőrkutya bemutató, az íjjal való célbalövés, de volt kézműves foglalkozás, és egy érdekes hobbi bemutatása is: madártollból damilból és egyéb kellékekből kis halat, legyeket és bogarakat kötöttek ügyes kezű bemutatóink. 
A rossz étvágyú gyerekek is nagyokat ettek, Zsuzsa néni főztje mindenkinek ízlett. Igaz, főzeléket egyszer sem főzött, volt viszont szilvás gombóc, túró gombóc, palacsinta, sok dinnye, barack, stb. 
Utolsó napon az ügyességi versenyek, és a hétközben töltött tesztlapokon elért pontok alapján eredmény hírdetés volt. Minhárom csapat dobogós helyen végzett, gratulálunk, ügyesek voltatok. 
Este vidám szalonna sütés zárta a tábort. 
Remélem jövőre újra találkozunk! 
Addíg pedig írjatok egymásnak, ha kedvetek van, nekünk is.

Megjelent: 2794 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 27 október 2013 11:10

Képgaléria

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.