kedd, 30 május 2006 18:16

Idén is kutyás tábor!

Értékelés:
(1 szavazat)

Végre jön a nyár, közeleg a táborozás ideje. Aki még nem volt, nem is tudja mit hagyott ki!

 

Évek óta megrendezzük az ifjú állatvédők táborát. Idén is. Július második, és negyedik hetében, 8-15-ig, és 22-29-ig, az ország minden részéről érkeznek majd hozzánk állatbarát gyerekek. 
Egy nagyon kellemes campingben állítjuk fel a sátrainkat. Egyet a fiúknak, egyet pedig a lányoknak. És még egyet a konyhának. 
Naponta négyszeri étkezés van. Reggeli a campingben, az ebéd bográcsban fő , amit éthordókban viszünk délben a gyerekek után. Uzsonnára visszaérünk a campingbe, a vacsora pedig ismét a bográcsban készül. 
Reggeli után busszal az állatmenhelyre megyünk. Az első napon mindenki választ magának egy kutyát, akivel egész héten foglalkozik majd. Megtanítjuk őket az alapvető dolgokra, kis gazdáikkal együtt. Sokat kirándulunk, részt veszünk az állatmenhely életében. 
Délutánonként különböző programok, ügyességi feladatok, bemutatók lesznek. Van a campingban egy kis medence is. Itt jókat lehet fürdeni, úgy hogy mindenki hozzon magával fürdőruhát is. 
Hét végén "vizsga"! Csapatokba rendeződve mérjük össze, ki mit tanult egy hét alatt. Szertnénk a gyerekeket megtanítani az állatokkal, legfőképpen a kutyákkal való bánásmódra, az életük tiszteletére, a természet szeretetére. Aki egyszer már volt itt, az álltalában vissza tér. Szeretnek itt lenni a gyerekek, mindenki barát, jó a társaság. 
Gyertek minél többen!
Jelentkezni lehet: 06/30/400-1368, 06/30/378-7057

Megjelent: 3593 alkalommal Utoljára frissítve: vasárnap, 27 október 2013 11:10

Képgaléria

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.