kedd, 18 október 2016 13:21

Állati hét

Értékelés:
(1 szavazat)

Menhelyünk lakói egy meglehetősen mozgalmas időszakon vannak túl.

2016. október 1-én megtartottuk a hagyományos örökbefogadási- és sétáltatási napunkat, ahol szinte egész nap jöttek-mentek a sétáltatni vágyók, sok kutyusunk nem is egyszer szaladhatott a látogatókkal.

 

Kedden újabb izgalmas napra ébredhettek négylábúink, hiszen a Péterfy iskolából érkeztek szorgos diákok, akik nagyon sok finomságot hoztak nekik, és jól megszeretgették őket.
Puszi kutyánk különösen izgatott lehetett, hiszen őt érte a megtiszteltetés, és elkísérhette kollégáinkat a miháldi iskolába, ahol aztán a tanulók őt is kézről-kézre adva simogathatták meg.

Szerdán nagyobbak, a Pannon Egyetem hallgatói érkeztek szép számmal, a sok adomány mellett a bentlakóink lemozgatásáról is gondoskodtak, minden kutyus fáradtan került vissza a saját kenneljébe.

Pénteken a Zrínyi iskola növendékei érkeztek hozzánk nagy örömmel, és már alig várták, hogy kapjanak egy szaladni vágyó kedvencet.

Október 14-én Palini Általános Iskola diákjai látogattak el hozzánk. Megajándékozva védenceinket az álltaluk gyűjtött tápokkal és egy kiadós sétáltatással.

A Bólyai János Iskola gyerekeit már visszatérő vendégként üdvözölhettük hétfőn, hiszen az Állatok Világnapja alkalmából minden évben meglátogatnak minket.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, aki ezen jeles nap alkalmából gondoltak ránk.

Megjelent: 2395 alkalommal

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.