csütörtök, 07 szeptember 2017 09:41

Tisztújítás

Értékelés:
(0 szavazat)

A közelmúltban az „Élettér” Állat- és Természetvédő Egyesület  az „Alapszabály” szerint előírtak alapján tisztújító taggyűlést tartott, mivel az egyesület 3 tagú Felügyelő Bizottsági tagjainak és az 5 tagú Elnökségnek a 3 évre szóló mandátuma is lejárt.

A Felügyelő Bizottság tagjai közül Nagy Imre elnök és Papp Nándor írásban tájékoztatta az egyesület elnökét, hogy a továbbiakban tisztségüket nem kívánják betölteni, ezért helyettük új Felügyelő Bizottsági tagokat választott a taggyűlés.

A három tagú Felügyelő Bizottság tagjai közé választották Dr. Birkner Zoltán kampuszigazgatót a Nagykanizsai Pannon Egyetemről és Rudolf  Nikolett egyéni vállalkozót, akik régóta ismerik és nyomon követik az egyesület munkáját. Győrffy Éva megbízását a tagság további 3 évre meghosszabbította.

A Felügyelő Bizottság 2017. június 2-i alakuló ülésén Dr. Birkner Zoltán a 4/2017. számú határozattal a Felügyelő Bizottság elnöke, Rudolf Nikolett és Győrffy Éva lettek az FB tagjai.

Változás történt az elnökségben is.

Baj Károlyné és Pulai Lászlóné egyéb elfoglaltság és családi okok miatt elnökségi tagságukról írásban lemondtak, ezért helyettük is új tagokat kellett választani.

A tagság javaslatára az elnökség tagjai közül három fő újabb 3 évre bizalmat kapott, új tagoknak pedig az állatotthonban dolgozó Skanecz Tamás és Vida Éva lettek megválasztva.

Az Elnökség 2017. 06. 02-án megtartott alakuló ülésén az 5/2017. számú és 6/2017. számú határozatával újabb 3 évre Varga Károlynét elnökké, Maros Sándornét titkárrá választotta, Dr. Papp Attila elnökségi tagságát szintén  meghosszabbította, Vida Éva és Skanecz Tamás pedig 3 évre az elnökség új tagjai lettek.

A lemondott tisztségviselőknek az „Élettér” Állat- és Természetvédő Egyesület ezúton is megköszöni az elmúlt években az  állatok érdekében végzett áldozatos munkájukat, az új tisztségviselőknek pedig jó munkát és sok erőt kíván a sokszor nagyon nehéz feladatok maradéktalan ellátásához.

 

Megjelent: 2253 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 11 szeptember 2017 13:02

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.