szerda, 07 március 2018 09:23

Kérünk segíts – Adó 1% 2018 - Adószámunk: 18954650-1-20

Értékelés:
(1 szavazat)

2017-ben több mint 800 állatot fogadtunk be. Több százukat juttattuk vissza az eredeti gazdájukhoz, és szintén több százuknak sikerült új, szerető gazdát, biztonságos otthont találni. A szuka-, és a fajtatiszta kutyákat csak ivartalanítva adjuk örökbe, ezzel megakadályozva a további felesleges szaporulatokat, melyek sokszor az utcán, jobb esetben a menhelyeken kötnének ki. A hozzánk került állatok gyógyítása, oltása, chippelése, műtéteik tömkelege nagyon sok pénzbe kerül. Ehhez jön még az ellátásuk, etetésük, mely évente szintén több millió forintos nagyságrendű.


Költségvetésünk nagy százalékát a szja 1% -ból tudjuk csak fedezni.
Mint mindig, idén is nagy szükségünk van rá, hogy minél többen menhelyünket jelöljék meg kedvezményezettként adó bevallásukban.
Május 22. az adóbevallás határideje. Eddig kell az adózóknak nyilatkozniuk adójuk 1%-ának sorsáról. Idén kicsit másképpen ugyan, de most sem olyan bonyolult, mint amekkora szüksége van rá a civil szervezeteknek.
A szükséges nyomtatvány weboldalunkon letölthető, de kérésre szívesen elküldjük e-mailben, vagy akár személyesen a menhelyen is tudunk adni.
A következőképpen rendelkezhet felajánlásáról:
- ügyfélkapun keresztül, www.nav.gov.hu vagy www.magyarorszag.hu oldalon
- postai úton a Nav-nak elküldve a kitöltött nyomtatványt
- Nav ügyfélszolgálatán személyesen leadva a kitöltött nyomtatványt
- személyesen leadva menhelyünkön, lezárt aláírt borítékban a kitöltött nyomtatványt
Előre is szeretnénk megköszönni, azoknak akik ilyen módon támogatják munkánkat, hiszen nélkülük nem tudnánk segíteni az elárvult, védtelen állatokon.

Megjelent: 2196 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 07 március 2018 09:54

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.