vasárnap, 02 június 2019 19:12

Támogatás

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Állatbarátok!

Egy igazán nagylelkű felajánlást kaptunk a napokban.  Rostási Ildikó írónő keresett meg minket, hogy  az „Állatok ettől leesik az állatok” című könyvévvel szeretné támogatni menhelyünkön élő kutyákat és macskákat. Egy igazán szép, színvonalas kiadványt vásárolhat meg,  aki szeretné segíteni menhelyünket. A könyvben az írónő saját átélt kedves történetit olvashatja kutyákkal macskákkal  és egyéb állatokkal . A befolyó összeget, egyesületünk a bekerülő állatok orvosi költségeinek fedezésére fogja felhasználni.

Kedvcsinálónak íme egy rövid bemutatása a könyvnek:

„Rád is aggatták már azt a jelzőt, hogy: „állatbolond”? Valószínűleg nem dicséretnek szánták, de Te mégis büszkén vállalod és viseled ezt a címet?

Akkor ez a könyv Neked szól.

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy több állati kalandot is átéltél már, akkor az olvasásakor úgy érezheted, hogy akár Rólad is szólhatna.

Ha pedig még csak szeretnél gazdi lenni, akkor remélhetőleg megerősödik a tudat benned, hogy a nehézségeket is vállalva és legyőzve, valóban neked való ez a nemes küldetés.

Legyen szó akár papagájról, fecskéről, teknősről, süniről, cicáról, kutyusról vagy lóról, amelyek mind a könyv szereplői.”

Megvásárolható személyesen a nagykanizsai állatmenhelyen, a postázás is megoldható, de erről kérjük külön egyeztessen velünk.

Ára: 1980Ft

Megjelent: 2057 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 31 május 2019 15:18

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.