hétfő, 16 március 2020 10:58

Segítünk

Értékelés:
(0 szavazat)

Közlemény!

A "Élettér" Állat- és Természetvédő Egyesület mint a nagykanizsai gyepmesteri feladatok ellátója a következőről tájékoztatja a lakosságot.

A Korona vírus (COVID-19) fertőzés veszély miatt kialakult helyzetre való tekintettel cselekvési tervet dolgozunk ki, mely garantálja, hogy amennyiben nagykanizsai lakos megbetegedése miatt, őt kórházba kell szállítani, az általa tartott háziállatok elhelyezését meg tudjuk oldani menhelyünkön.

Arra kérünk minden érintetett, hogy gondolja végig, hogy ha ilyen helyzetbe kerül, akkor ki tud gondoskodni kedvencéről. Egyeztessen rokonokkal, barátokkal, szomszédokkal, hogy ők el tudják e látni az állatot, amíg kórházban tartózkodik. Amennyiben erre nincs lehetőség, kérjük vegyék fel a kapcsolatot vagy a rendőrséggel, vagy az önkormányzattal, illetve egy időben jelezzék felénk is . Mi magánterületre csak hatóság közreműködésével léphetünk! Ezért fontos az ő értesítésük.

Továbbá kérjük, amennyiben valakinek tudomására jut, hogy egy állattartó hirtelen kórházba került szintén jelezze a hatóságok felé.

Továbbá javasoljuk, hogy az állattartók a bejárati ajtóra helyezzenek el egy tájékoztató táblát, amelyen szerepel, hogy milyen és hány darab háziállatot tartanak és egy telefonos elérhetőség. Ezt társasházak esetén javasolt a közös képviselőnek is elküldeni.

A fertőzés veszély ideje alatt, gyepmesteri szolgáltatásunk továbbra is üzemel, menhelyünk előre láthatólag nyitva lesz. De sétáltatásra nincs lehetőség!  Amennyiben a kialakult helyzet tovább súlyosbodik, menhelyük a látogatók előtt zárva lesz, de ezen időszak alatt is gondoskodunk védenceink ellátásról. Megértésüket köszönjük.

Elérhetőségeink: 06304001368 vagy 06306619178 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Nyitva tartásunk átmenetileg megváltozott a koronavírus járvány miatt.

Minden nap, hétfőtől vasárnapig, 8:30-tól 15:00-ig vagyunk nyitva.

Sétáltatásra nincs lehetőség!

Megértésüket köszönjük.

 

Megjelent: 528 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 18 március 2020 09:34
Tovább a kategóriában: « Zárva leszünk Húsvét »

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.